начало за нас курсове цени екипировка галерия снимки видео клипове контакти
         
      За нас  
         
 

 

Апнеа Стар – Варна е клуб за подводен риболов и водолазна дейност. Клубът е създаден през 1994 г. под името „Вариант В” – Варна и до 2000  г. съществува под това име, след което е преименуван на Апнеа-Стар – Варна. Първоначално работата на клуба е съсредоточена изцяло в активна състезателна дейност с подводен риболов. Треньор и състезател на отбора бе неостаряващия Васил Атанасов, а останалите членове и състезатели са Николай Христов Христов, Велико Янчев Петров, Георги Стоянов Георгиев, Любо Ловчев и Румен Янчев Петров. Поради дългогодишно опорочаване правилата и тенденциозното управление и съдийство, както и участието на недобросъвестни отбори, имащи за цел челни класации с грубо нарушаване на правилата,  клубът преустановява своята състезателна дейност през 2003 г. В момента всички членове на клуба са опитни водолазни инструктори и работят като професионални водолази.

Ние разполагаме с качествено оборудване и опитни инструктори и имаме за цел да задоволим всички очаквания на клиентите си. Организираме подводни спускания, курсове за обучение на водолази ( с международни сертификати ) и курсове за подводен риболов.

Обучаваме и издаваме водолазни сертификати на IDA-CMAS (Germany)

- За притежаващи водолазна квалификация – спускания до потънали кораби, спускания до подводница, нощни спускания.

- За деца – предлагаме разходка с маска и щнорхел и обучение на дишане с водолазен апарат под ръководството на опитни инструктори в тихи и плитки води.

 
         

 


NikiSurfSport.com